På jobbet

Sitter på jobbet. Det har varit en jobbig vecka men äntligen är det fredag igen.. Men jag måste stänga idag så än är inte allt frid och fröjd... I tisdags var jag på föreläsning och kom inte hem fören vid 22. Jag fick inte träffa Joakim den dagen så gissa om jag längtade hem på onsdagen sen?! Tanken var att jag skulle på föreläsning då också men jag kände att jag inte orkade. Eftersom vi på tisdagen inte fick någon mat utan istället en liten sketen smörgås innan föreläsningen så hade jag ingen lust att vara utan mat på onsdagen också. Jag ville ha riktig mat och eftersom jag har en så underbar sambo så fick jag det också. (Tack älskling!) Hur som helst så har det varit en tuff vecka med mycket gnälliga barn plus att vi har varit kort om personal. Jag hoppas verkligen att nästa vecka blir bättre.
Men nu ska vi inte tänka på det som varit utan på det som komma skall :-)
Imorgon åker vi till Hallstavik för att hälsa på lite. Vi ska sova hos Tomas pappa och sen på söndag ska vi på Oliwers dop. Det ska bli så kul att träffa alla, det blir  ju inte så ofta nu för tiden :-(
Nej nu är det dags att jobba igen. Men jag ska hålla tummarna för att det inte blir allt för sent idag...

Jobbigt

Usch vilken jobbig dag. Kort om folk på jobbet och många sena barn på em. Självklart tar jag på mig att stänga just den dagen när ingen går hem... Nja riktigt så illa var det inte. Men några barn var kvar väldigt länge så jag trodde nästan att föräldrarna glömt bort dom. Jag kom i alla fall hem vid 18.30 och eftersom det är så ljust ute på kvällarna nu så kändes det inte som att klockan var så mycket. Det enda som tydde på att klockan var så mycket var min kurrande mage. Tur att Tomas är så duktig och snäll att han lagar mat tills jag kommer hem varje dag.
Imorgon kommer jag hem ännu senare för så ska jag på föreläsning och kommer inte hem fören vid ca 22.30. Det kommer bli tufft men det får gå.. Synd bara att jag inte hinner träffa Joakim alls den dagen. Det blir jobbigt dom dagarna man inte hinner träffa honom så det är bäst att jag passar på att gosa ordentligt med honom nu innan han ska sova.

image4
Familjen

Promenad och middagsgäst

Imorse tänkte jag att vi skulle ta en promenad till min mormor och morfar för att hälsa på och sedan gå till min mamma en sväng. Men mina planer blev förstörda så fort jag ringde mormor och morfar för dom var inte hemma.. Nåväl, vi tänkte att vi kan ju fortfarande ta en promenad hem till mamma, men när jag fick tag i henne så sa hon att dom skulle åka iväg till Hallsta. Snopet. Där satt jag nu och hade inte en aning om vad vi skulle hitta på. Vi bestämde oss i alla fall för att ta en långpromenad efter lunch med en sväng förbi barnens hus på hemvägen.
När vi var på barnens hus ringer Tomas mobil och det visar sig att hans lillebror, Stefan, är i Väsby och vill hälsa på. Det är inte varje dag man får besök från lilla Hallsta så det var kul.
Stefan kom och Joakim var väldigt avvaktande först men efter en liten stund tyckte han att det var så roligt att leka med farbror Stefan så han glömde helt bort att rycka mig i armen som han annars brukar göra ca varje minut.
Stefan skulle stanna på middag men vi hade ingen mat hemma så Tomas och Stefan fick åka till affären. Precis när dom gått ut kommer jag på att Tomas måste posta mina brev så jag springer ut på balkongen med breven i högsta hugg. När jag kommer in igen står min mormor och morfar inne i hallen, gissa om jag blev förvånad.... Det var kul att träffa dom, det var ett tag sen eftersom dom varit i Thailand i 3 veckor men tyvärr var dom tvugna att åka snart igen eftersom dom skulle få middagsgäster.
Hur som helst så blev maten god och Stefan åkte hem sen. Nu sover Joakim och jag ska dega framför tvn en stund innan jag ska sova och sen imorgon är det dags för jobb igen...

image3
Joakim och Stefan

Solbränd...

Det blev ingen karusell för Joakim idag och det var kanske lika bra..
Det blev heller ingen vinst på v75 men jag hade som sagt inte några direkta förhoppningar på det heller..

Nu har vi precis ätit middag (fläskfilé med potatis och bearnaiesås) så nu händer det inte så mycket mer idag. Vi hade funderingar på att ta en kvällspromenad men det blir nog inte så...

Hur som helst har jag fått lite färg efter promenaden idag och det är ju alltid kul, tyvärr så är den säkert borta redan i morgon igen.

Imorgon hoppas jag på en mysig dag med min älskade familj, kanske kan vi gå på en långpromenad eller bara gå till en sandlåda och leka lite :-)

Helg igen...

Jaha då är det helg igen...
Jag kunde i alla fall jobba i går och det var ganska skönt, jag och Tomas brukar bli så irriterade på varandra om vi är hemma tillsammans för länge.

Igår efter middagen gick vi en sväng och tittade vid tivolit som är här den här helgen, det var inget märkvärdigt men vi tänkte gå en sväng idag också och kanske köpa några lotter. Och kanske så finns det någon liten karusell som Joakim kan åka.
Annars händer inte så mycket idag.

Vi har köpt en andel i v75 till i eftermiddag, skulle vara kul om det blev lite pengar på det men jag har inte så stora förhoppningar.

Nej nu är det bäst jag sätter fart att göra mig iordning så vi kommer ut en stund på fm, det är så fint ute så det är lika bra att passa på..

Stackars mig...

Jag är så dålig på det här. Jag glömmer bort att jag har en blogg och när jag väl kommer ihåg den så vet jag inte vad jag ska skriva.. Men något ska jag väl kunna klottra ner här...

Jag skulle vilja göra något kul, men vad?!
Mår inte så bra just nu så det är inte bara att göra något...
Är magsjuk men börjar som tur är känna mig lite bättre nu och kanske kan jag jobba igen på fredag.

Tomas och Joakim är på bvc för att kolla några mystiska prickar som Joakim fått, vi misstänker att det är mollusker men det är lika bra att någon som kan får titta.

Så här sitter jag, och mår dåligt i min ensamhet... stackars mig... :-P

Follow Mamma Sandra Blogg listad på Bloggtoppen.se Startblogg.se