Soligt och härligt

Joakim var inte sjuk mer än i tisdags förra veckan men eftersom han hostade en del fick han i alla fall vara hemma med mig hela veckan. Vi hann med både det ena och det andra under den tiden. Bla så var vi till mitt jobb och hälsade på. Det var kul att åka dit en sväng eftersom jag saknar mina kollegor väldigt mycket.
I torsdags var jag till tandläkaren och då var min kära mor så vänlig att hon passade Joakim under tiden. Sen gick vi en runda i centrum och jag shoppade nya byxor :-)

I lördags fm åkte hela familjen till stinsen i Häggvik och shoppade nya kläder. Jag hittade en del som jag är supernöjd med. Det är inte alltid en shoppingtur är så lyckad. Joakim och Tomas köpte också nya kläder men det blev mest till mig :-D
Sen på em hade vi liten släktträff här hos oss. Storasyster Helena med familj kom och hälsade på hela vägen från Hallstavik... Mamma, Juha och Jenny med familj kom också hit så att Helena + familj inte skulle behöva flänga runt till alla.
Det var en trevlig dag.

På söndagen städade jag och Joakim på balkongen medans Tomas böt däck på bilen, det var riktigt härligt ute och det blev väldigt fint på balkonen efter allt skräp försvunnit.

Igår (måndag) satt jag ute på balkongen på fm och pluggade. Jag blev alldeles röd, fast bara på ena halvan för den andra hamnde hela tiden i skuggan. Så idag har jag nu på fm suttit ute i solen igen och försökt sola den andra halvan så det ska bli jämt. Det är så härligt att kunna sitta ute i solen och läsa istället för att bara sitta inne hela tiden. Det känns så konstigt att efter ha varit ute dagligen på jobbet helt plötsligt sitta inne hela dagarna.

Nej nu är det dags för lunch, hoppas att det finns något gott.


Vi tände ljus för Engla!

Igår gjorde vi som så många andra runt om i Sverige och tände ljus för lilla Engla och hennes familj.

image32
Vila i frid lilla ängel!

Uppdatering

Nu var det väldigt länge sen som jag skrev här men egentligen har inte så mycket hänt.

Den största förändringen i mitt liv är att jag tagit tjänstledig från jobbet och börjat plugga. Det är hur kul som helst och går faktiskt väldigt bra. Jag pluggar på distans och sitter därför nästan bara hemma. När jag skulle börja plugga var jag rädd att jag inte skulle klara det, utan att jag skulle kolla på tv eller göra något som behövdes här hemma i stället men som sagt så har det gått jättebra. Lite jobbigt är det dock eftersom jag är van att vara ute väldigt mycket på dagarna. Och jag saknar mina kollegor.

Tomas började jobba på Micronic i September igen så den biten löste sig väldigt fort.

Joakim han bara växer och växer. Nu har han börjat använda 104 kläder men det var ett tag sen som vi mätte och vägde honom så det måste vi nog göra nån dag. Han pratar så otroligt bra också. Och nästan hela tiden :-)
Igår var jag på utvecklingssamtal för Joakim och där sa dom också just att han pratar så bra, det går att föra en dialog med honom. Och trots att han bara är 2 år och 4 månader så verkar han mycket äldre, både i storlek och till sättet.

Nu längtar vi (eller jag i alla fall) efter ett syskon till Joakim.

Idag har jag Joakim hemma från dagis för han hade lite feber (38,0) i morse och verkade väldigt trött. Just nu ligger han i soffan och tittar på Svampbob Fyrkant.

Nu ska jag försöka att uppdatera i bloggen lite oftare, om jag orkar...

Follow Mamma Sandra Blogg listad på Bloggtoppen.se Startblogg.se