Jobb

Då var det även dags för mig att återgå till verkligheten.. Börjar jobba i morgon efter 2,5 års tjänst/föräldraledighet. Det känns lite vemodigt men samtidigt skönt att få göra något igen. Synd bara att det ska vara så långt att åka men jag fortsätter leta efter något här i närheten.
Hoppas bara att jag kommer kunna somna ikväll...

Inskolningen för Gabriel och Sofia är klar nu iaf och det har gått hur bra som helst.
Typiskt bara att Sofia fått feber nu och måste vara hemma i morogn. Men det får Tomas ta hand om. Han hade väl egentligen inte tid att vabba men han hade inte så mycket val för jag vägrar vara hemma från jobbet första dagen...


Ont!

Det gör ont...

Inskolning och kryssning

Gabriel och Sofia håller nu på att skolas in på dagis och det går riktigt bra. Idag var första gången jag gick ifrån när dom såg och Sofia blev såklart ledsen men det lät som hon slutat gråta så fort jag kom runt hörnet så vi får hoppas att det gick bra. Fast annars borde dom ringt tycker jag... Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli halv 3 så jag kan hämta mina juveler.
Fast jag har ju faktiskt en del att göra så tiden går nog fort...

Jag drar ju på kryssning ikväll med brudarna, det ska bli riktigt kul faktiskt... Så jag har varit både hos frisören och fixat naglarna den här veckan. Så nu är jag redo för lite party haha.
Nä nu är det bäst att jag sätter igång att packa det jag ska ha med mig så det inte blir så stressigt sen :-)

Bättre att ångra något man gjorde än att ångra något man inte gjorde...

Jag har funderat lite på det ordspråket.
Stämmer det verkligen att det är bättre att ånga något man gjort?
Fast det kanske beror på vad det handlar om?!

Vad tycker du?

Inte mycket kvar nu...

Varför går tiden alltid så fort när man är ledig?
Vi har snart haft semester i 4 veckor vilket innebär bara ca 1 vecka kvar nu.
Vi har på dessa 4 veckor inte gjort speciellt mycket alls. Vi var till parken zoo i Eskilstuna 1 dag och vi har varit i Hallstavik och hälsat på måndag-onsdag denna vecka men mer än så har det inte blivit.
Vi har pratat om att åka till kolmården också men det verkar inte så Tomas är så sugen på det längre så vi får väl se hur det blir med det...


Follow Mamma Sandra Blogg listad på Bloggtoppen.se Startblogg.se