Gabriel och Sofia leker på golvet medans m...

p290310_09_38000 (MMS)

Gabriel och Sofia leker på golvet medans mamma sitter och läser. Joakim är inne på sitt rum och tittar på tv. I eftermiddag ska vi till öppna förskolan och bli fotograferade, hela familjen :-)


En glad Gabriel :-)

p230310_10_07000 (MMS)

En glad Gabriel :-)


Nu kommer dom, äntligen...

Jag har ju länge lovat att lägga upp bilder och här kommer några. Det kommer fler senare..

På väg ut


Målad av mamma


Busunge :-)


Sofia får välling av Joakim

Snygg sovstil


Joakim har blivit riktigt duktig på bokstäver och skriver en del på datorn

Gabriel får välling av pappa

Kolla in snygga bilen

På naturhistoriska kan man stå bredvid ett dinosaurieben


Gabriel såg en del intressanta grejer på naturhistoriska

och helst ville han ta med dom hem...


Den talande fisken var kul tyckte både mamma och Joakim

Reaktionstest


Kalas

Gabriel och Sofia fyllde som bekant 1 år i onsdags. Och vi har såklart haft kalas, både i onsdags och lördags. Båda barnen fick många fina kläder och leksaker. Även Joakim fick några presenter :-)
Inget nämnt och inget glömt.
Däremot vill jag nämna något som jag och Tomas fick. Vi fick en fin bukett med tulpaner från
Mia, Dennis, Kevin och Elliot. Med buketten följde även en liten lapp där det stog "Vi vet hur ni har det & tycker att ni gör ett kanonjobb med alla tre busungar! Kämpa på!" Blev såklart väldigt rörd när jag läste det och både en och två tårar letade sig fram..
Tack för att ni är så underbara. Det värmer otroligt mycket.

Skattjakt

Eniro har skattjakt där man kan vinna 0,5 kg guld. Vi är såklart med och jag tycker det är hur kul som helst. Nästa ledtråd i skattjakten kommer på tv ikväll så nu är det bara att vänta på fortsättningen :-)

Du hittar
Eniros skattjakt här

GRATTIS GABRIEL OCH SOFIA!!!

Kan inte fatta att ni redan funnits med oss ett helt år. Tiden bara springer iväg. Mina älskade barn, Gabriel och Sofia, idag är det er 1-års dag. Stort grattis! Mamma älskar er!


Korkade människa.

Glömde en sak i förra inlägget.
När vi stod i hallen på dagis och precis fått veta att det bara var att vända hem, kläcker den ena fröken ur sig till Joakim att "Ja det är ju sportlov nu och vad tror du man gör då? Jo en massa kul saker." eller nåt liknande. Det enda jag tänkte var att ja vilket kul sportlov, vi kommer sitta hemma och göra ingenting...
Skulle ha frågat henne om det var hon som skulle göra dom där sakerna med honom för jag kommer inte kunna göra det i alla fall...
Idiot!

Barnen straffas när dom får syskon.

Skulle gå med Joakim till dagis idag. Vi kommer dit i god tid eftersom jag tänkte gå till öppna förskolan sen. När vi kommer in i hallen kommer 2 fröknar ut och säger att han inte får vara där eftersom det är sportlov. Ehh ok, säger jag, men Tomas pratade ju med någon förut om att han fick gå på loven.
Men det var tydligen bara höstlovet som det gällde. Så det var bara att gå hem igen. Man kan ju tycka att det är konstigt att dom inte sa i höstas att det bara var höstovet han fick vara där. Eller att dom inte sa något förra veckan om att Joakim inte fick vara där den här veckan. Lite taskigt också att skicka hem oss igen när vi klätt på oss och kommit iväg till dagis. Kunde han inte fått stanna där idag då? Joakim blev ledsen och undrade såklart varför han inte fick vara på dagis. Dom andra barnen var ju där. Varför?
Och det är ju inte direkt någon hemlighet att jag redan har det jobbigt dom dagar Joakim måste vara hemma. Han trotsar som tusan och är elak mot sina syskon. Jag orkar inte... Är helt slut och så händer det här. Joakim har det bättre på dagis på dagarna också för vi kan inte gå ut och leka. Det går knappt att köra vagnen i snön och att komma fram med vagnen till pulkabackar och lekplatser etc nu är näst intill omöjligt.
Ska ett barn verkligen straffas för att han får syskon?

Follow Mamma Sandra Blogg listad på Bloggtoppen.se Startblogg.se