Nytt år - nya möjligheter

Ja det har inte blivit så mycket uppdatering här på ett tag. Men decemer har i alla fall varit fulspäckad med födelsedagar och sen jul och nyår. Och som jag skrivit innan så fyllde Tomas 30 förra veckan.
Lite har ju faktiskt hänt sen sist också.

Gabriel går ordentligt nu och efter att ha varit väldigt mammig en period så är han nu den glada sociala lilla pojken igen som han var innan. Tänderna ploppar upp också. Nu har han 7 och åtminstonde 1 till väg.

Sofia har fortfarande inte tagit ett enda steg men är fortfarande den superglada tjejen som hon varit. 2 tänder har hon nu och vad vi kanse se så har hon 2 till på väg.

Joakim fick nya sängkläder med blixten på och har nu blivit bättre på att sova i sin egen säng, han kommer fortfarande in till oss på natten ibland men när vi säger att han ska gå och lägga sig i sin säng och sova igen så gör han oftast det utan protest.

Nätterna kunde varit perfekta nu om inte båda småttingarna envisas med att vakna varje natt och vara jättesvåra att få att somna om. Men förhoppningsvis är det bara tänderna som spökar så att dom snart kan sova hela nätterna igen..

Julen var trevlig och barnen fick en hel del nya leksaker. Gladast var nog Gabriel för dom rosa maracas han och Sofia fick :-)

Nyårsafton var också väldigt trevlig. Jag, Tomas och Joakim var hemma hos Sandra och Pelle. Där var också Johanna, Fredrik och Anton. Vi åt riktigt god mat, oxfile och potatisgratäng som Sandra gjort. Vi var där till tolv då vi gick ut och sköt iväg några raketer och sen gick vi hem och sov. Joakim var väldigt trött, men han orkade hålla sig vaken hela kvällen. Han tyckte nog också att det var kul att få vara med. Jag tror framförallt att han tyckte det var skönt att småttingarna inte var med. Tomas mamma var hemma hos oss med Sofia och Gabriel.
Nyårslöften då? Nej det är lika bra att inte ha något eftersom man aldrig håller dom i alla fall... hehe

På nyårsdagen fyllde som sagt Tomas år och då sov barnen hos Susanne och Keijo och vi hade några stycken här och i drack några öl. Det blev inte så sent men det var trevligt.

Ska försöka lägga ut lite nya bilder senare och jag orkar...

Nu ska vi snart gå ut och leka i snön en stund. Men det är ganska kallt så det blir nog ingen lång stund men skönt att komma ut och få lite frisk luft i alla fall...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Follow Mamma Sandra Blogg listad på Bloggtoppen.se Startblogg.se