Nu har jag blivit moster igen!!

Inatt blev jag moster till en liten Emil. Han var 51 cm och vägde 3615 g.
GRATTIS till hela familjen!

Själv får jag vänta och vänta och vänta....
Men imorgon ska jag till barnmorskan så jag håller tummarna för att hon fixar en tid för igångsättning då.

6 dagar kvar till beräknad förlossning...

...men fortfarande inga tecken på att dom små liven vill komma ut.
Men varför skulle dom vilja komma ut i kylan när dom kan stanna i värmen och gosa?
Nä jag är faktiskt riktigt trött på det här nu, vill att dom ska komma ut.

I torsdags var jag hos barnmorskan och såklart så var blodtrycket högt igen så hon skickade in mig till förlossningen för en kontroll. Men efter jag vilat där ett bra tag så var blodtrycket normalt och ctgn såg bra ut. Ettan ligger fortfarande långt upp och livmodertappen var omogen.
Sen fick jag träffa en läkare som inte hade nån sympati alls, hon var nonchalant och hade säkert inga egna barn eller så hade hon en väldigt lätt graviditet. Jag frågade i alla fall om det var möjligt till igångsättning men det var det inte eftersom man inte får lika starka värkar vid igångsättning och säkert för att ettan inte var fixerad och tappen var omogen. Jag frågade om hur det skulle bli när jag kommit till det datum jag är beräknad, för vad jag hört så vill man inte att tvillinggravida går över tiden. Hon sa i alla fall att det får man se då och på henne lät det som att jag skulle kunna få gå ett tag efter utsatt datum. Men hon sa också att jag skulle komma in om jag mådde dåligt eller fick ont i magen. Grejen är den att jag mådde dåligt redan när jag var där. Detta är påfrestande både fysiskt och psykiskt men det verkade hon inte bry sig om. Dessutom har hon mage att säga att jag kan ju alltid gå massor för att försöka få igång förlossningen. Men hallå, vad tror hon egentligen? Hade jag kunnat gå och röra mig ordentligt hade det inte varit något problem och när jag påpekade detta så säger hon att hon bara skojade, kul skämt...

På torsdag ska jag i alla fall till barnmorskan igen och då hoppas jag att hon fixar en tid för igångsättning till mig i nästa vecka. För jag orkar verkligen inte gå så här längre, det gör ont typ överallt och jag kan knappt sitta, ligga eller stå och som sagt ännu mindre gå.
Håll alla tummar och tår för att jag får min tid på torsdag tack.

2 veckor kvar...

Japp idag är det 2 veckor kvar till beräknad förlossning men dom små liven visar inga tecken på att vilja komma ut än..
Det är så jäkla tungt nu. Det gör ont överallt och jag kan inte sova ordentligt.
Nästan alla får ju sina tvillingar tidigare men inte jag för jag är som en elefant och kommer vara gravid i 2 år känns det som...
Nä det är väl dumt att klaga egentligen, jag ska ju vara glad att dom vill stanna kvar så pass länge så dom har vuxit till sig ordentligt och så behöver jag förhoppningsvis inte stanna så länge på bb sen.
Men nu är det ju som sagt bara 2 veckor kvar så snälla KOM UT NU!!

Follow Mamma Sandra Blogg listad på Bloggtoppen.se Startblogg.se